lördag 29 augusti 2009

lägg ägg! så skoj har jag inte haft på länge. var på grönan med sol, linus, marcus & karl och hans polare från 16 till 22:30 igår. hann med insane, extreme, vilda musen, kvasten, massa spelstånd yaddayadda. tills det började spöregna en timme innan stängningsdags, men vi åkte extreme ändå.



karl om mitt skrikande: "det hade inte varit hälften så kul att åka katapulten om inte anna varit med". det var som en förlossning, det gick inte att inte skrika dammit!

efter en rad öl på uteserveringen vid entrén, drog vi till sjätte tunnan i gamla stan. skitvarmt medeltidsställe med massa levande ljus och smockfullt med folk. träffade skittrevliga människor, och en kille som inom de två minuterna det hade tagit att presentera sig, konstaterade att:

1. han var diplomatson
2. han tjänade 17 miljoner om året
3. han har tre företag

"om du nu är så rik så kan du väl bjuda bordet på en runda öl?" sa linus. och bra var det :) sen när han fick reda på att micke var vänster så försvann han. men ingen större förlust! efter sjätte tunnan åkte vi hem till sol och drack öl och chillade till musik till ca 4. är sjukt sliten idag men det var awesum.

Inga kommentarer: